Πολιτική
Τρίτη, 31 Αυγούστου 2004 17:37

Παπανδρέου: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση υιοθέτησε την πρότασή μας για τη διακομματική

Η πρόταση για τη δημιουργία μιας Διακομματικής Επιτροπής που θα ασχοληθεί και με το θέμα του ντόπινγκ, «είναι μια πρόταση που εμείς προτείναμε και χαιρόμαστε που την υιοθέτησε η Κυβέρνηση» http://www.naftemporiki.gr/news/static/04/08/31/953629.htm . Αυτό δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, αμέσως μετά το τέλος της συνεδρίασης στη Βουλή με τους Συντονιστές της Κ.Ο., κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στη σύσταση Διακομματικής Επιτροπής για το θέμα του ντόπινγκ.

Ο κ. Παπανδρέου πρόσθεσε ότι το ΠΑΣΟΚ θα αναλάβει πρωτοβουλίες για το θέμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στην παρατήρηση ότι ο Πρωθυπουργός απέφυγε να αναφέρει το όνομα της κ. Αγγελοπούλου στο θέμα της επιτυχίας των Ολυμπιακών Αγώνων συνολικά, ο κ. Παπανδρέου σχολίασε ότι «εύσημα πηγαίνουν οπωσδήποτε και στην κ. Αγγελοπούλου, όπως βεβαίως και στον κ. Νικολάου και σε πάρα πολλούς άλλους παράγοντες, τους οποίους θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε για την τεράστια συμβολή τους». «Νομίζω ότι αυτό έγινε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και από τον Ζακ Ρογκ ο οποίος ευχαρίστησε τις κυβερνήσεις Σημίτη και προσωπικά τον ίδιο», συμπλήρωσε ο κ. Παπανδρέου.

Ο Γιώργος Παπανδρέου τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι παράταξη υπεύθυνη, είναι παράταξη δημιουργίας. «Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να προχωρά χωρίς πυξίδα από μια Κυβέρνηση που απλώς παρακολουθεί, που είναι απλός θεατής. Εμείς αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες συγκεκριμένες, οργανωμένες, οι οποίες βεβαίως θα εξελιχθούν και θα αναδειχθούν τις επόμενες μέρες, τις επόμενες εβδομάδες και τους επόμενους μήνες», υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος.