Αθλητικά
Σάββατο, 12 Απριλίου 2014 22:53

Ισπανία: Ήττα-σοκ της Μπαρτσελόνα στη Γρανάδα

Με ήρωα τον Ορέστη Καρνέζη, η Γρανάδα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε 1-0 τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Με ήρωα τον Ορέστη Καρνέζη, η Γρανάδα έκανε τη μεγάλη έκπληξη και νίκησε 1-0 τη Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της 33ης αγωνιστικής της πριμέρα ντιβιζιόν.

Μετά τον αποκλεισμό της στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ από την Ατλέτικο Μαδρίτης, η «Μπάρτσα» φαίνεται να χάνει και τον τίτλο στην πριμέρα ντιβιζιόν, καθώς μετά την απρόσμενη αποψινή ήττα κινδυνεύει να περάσει στην 3η θέση, εάν η Ρεάλ Μαδρίτης επικρατήσει της Αλμερία στο ματς που ξεκινάει στις 23:00.

Η δε, πρωτοπόρος, Ατλέτικο Μαδρίτης, έχει τη μεγάλη ευκαιρία αύριο να ξεφύγει με τέσσερις βαθμούς από τους Καταλανούς, αρκεί να επικρατήσει της αδιάφορης Χετάφε. 

Ο Μπραχίμι στο 16΄ έβαλε μπροστά την ομάδα του Λούκας Ανκαράθ, που με το «τρίποντο» αυτό ουσιαστικά σφραγίζει την παραμονή της στην πριμέρα νριβιζιόν. Από κει και πέρα το παιχνίδι ήταν μονόλογος για τους «μπλαουγκράνα», που ήταν, όμως, «φλύαροι» στην επίθεση και είχαν σε ένα ακόμη ματς το Μέσι σε μέτρια βραδιά.

Οι γηπεδούχοι, αντίθετα, είχαν «φύλακα-άγγελο» κάτω από τα δοκάρια τους, τον Καρνέζη, ο οποίος στο 61΄ έκανε μεγάλη επέμβαση στο φάουλ του Μέσι κι ένα λεπτό μετά έκανε την απόκρουση του αγώνα στο σουτ του Μπουσκέτς από τη μικρή περιοχή. Με την εμφάνισή του «εξέθεσε» τον προπονητή του, που τον έχει τόσο καιρό στον πάγκο, ενώ έστειλε μήνυμα στον Φερνάντο Σάντος ενόψει της τελικής φάσης του Μουντιάλ της Βραζιλίας για το ποιος θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της εθνικής Ελλάδας στην κορυφαία διοργάνωση.

Νωρίτερα, η Βιγιαρεάλ με γκολ του Ζερεμί Περμπέτ επικράτησε 1-0 της Λεβάντε, στην ενδεκάδα της οποίας βρέθηκαν και οι Λουκάς Βύντρας, Νίκος Καράμπελας.