Κόσμος
Πέμπτη, 10 Απριλίου 2014 06:53

ΗΠΑ: Ένα παιδί νεκρό από εισβολή αυτοκινήτου σε παιδικό σταθμό

Ένα κοριτσάκι σκοτώθηκε και τουλάχιστον 12 ακόμη παιδιά τραυματίστηκαν την Τετάρτη όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε έναν παιδικό σταθμό κοντά στο Ορλάντο της Φλόριντα, παρασυρόμενο από άλλο όχημα. 

Ένα κοριτσάκι σκοτώθηκε και τουλάχιστον 12 ακόμη παιδιά τραυματίστηκαν την Τετάρτη όταν ένα αυτοκίνητο προσέκρουσε σε έναν παιδικό σταθμό κοντά στο Ορλάντο της Φλόριντα, παρασυρόμενο από άλλο όχημα Dodge Durango.

Οι αρχές διεξάγουν έρευνα για τον εντοπισμό του οδηγού του Dodge Durango, ο οποίος τράπηκε σε φυγή. Το όχημα βρέθηκε εγκαταλελειμμένο. 

Το SUV είναι καταχωρημένο στο όνομα ενός 28χρονου άνδρα, του οποίου το ποινικό μητρώο περιλαμβάνει ποινή φυλάκισης τριών ετών το 2010 για διακίνηση κοκαΐνης. Ο άνδρας είχε αφεθεί ελεύθερος το Σεπτέμβριο του 2012.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της τροχαίας, πολλά παιδιά φέρουν πολύ σοβαρά τραύματα. Οι αρχές δεν έδωσαν στοιχεία για το κοριτσάκι που υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο παιδικός σταθμός δέχεται παιδιά ηλικίας από έξι εβδομάδων έως 12 ετών.

Μία μητέρα περιέγραψε ότι είδε «μια τεράστια τρύπα» στην πλευρά του κτηρίου όπου υπάρχει μια σχολική αίθουσα. Περισσότερα από 50 παιδιά βρίσκονταν μέσα στον παιδικό σταθμό τη στιγμή της τραγωδίας.

 

Πηγές: ΑΜΠΕ, Γερμανικό Πρακτορείο