Πολιτική
Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Σποραδικές βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά, κυρίως τις απογευματινές ώρες, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Οι άνεμοι θα πνέουν ισχυροί νοτιοανατολικοί στο Ιόνιο. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Αναλυτική πρόγνωση,

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές, κυρίως στη Μακεδονία, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νησιά του Ιονίου. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Ιόνιο πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πιθανότητα σποραδικών βροχών ή καταιγίδων, κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Γενικά αίθριος καιρός. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με πιθανή βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Για αύριο Τρίτη, στο Ιόνιο, τα Ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με παροδικές βροχές, κυρίως στα δυτικά και νότια, όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νοτιοανατολικοί και στα ανατολικά βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.