Πολιτική
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Παροδικές βροχές και καταιγίδες στα δυτικά, κεντρικά και νότια, προβλέπει για σήμερα Τρίτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Η ορατότητα κατά τόπους θα είναι περιοιρισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις, ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βορειοανατολικοίλ μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία : Από 15 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Παροδικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα νοτιοδυτικά. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Πελοπόννησο θα είναι έντονα. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα βορειοδυτικοί με την ίδια ένταση. Θερμοκρασία: Από 17 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις νότιες περιοχές. Τα φαινόμενα κατά τόπους στην Πελοπόννησο θα είναι έντονα. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και τοπικά βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις τοπικά αυξημένες με πρόσκαιρη βροχή και πιθανόν καταιγίδα, κυρίως μετά το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Για αύριο Τετάρτη, στην Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, που το βράδυ στα βόρεια θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και στα δυτικά και νότια βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.