Αθλητικά
Κυριακή, 16 Μαρτίου 2014 18:08

Η Λίβερπουλ έδειξε τον τρόπο στον Ολυμπιακό, 3-0 τη Μάντσεστερ

Μήνυμα... ελπίδας στον Ολυμπιακό έστειλε η Λίβερπουλ, που τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ ταπείνωσε μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» τους «κόκκινους διάβολους».

 

Μήνυμα... ελπίδας στον Ολυμπιακό έστειλε η Λίβερπουλ, που τρεις ημέρες πριν την αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον επαναληπτικό της φάσης των «16» στο Τσάμπιονς Λιγκ ταπείνωσε μέσα στο «Όλντ Τράφορντ» τους «κόκκινους διαβόλους».

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς διέσυρε τη Γιουνάιτεντ με 3-0 στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής και συνεχίζει να ελπίζει στον τίτλο, αφού μπορεί να απέχει τέσσερις βαθμούς από την πρωτοπόρο Τσέλσι αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Δύο γκολ για τους «κόκκινους» σημείωσε ο Στίβεν Τζέραρντ με ισάριθμα πέναλτι (34΄, 46΄) κι ένα ο Λουίς Σουάρεζ (84΄), ενώ στο 77΄ ο Τζέραρντ εκτέλεσε και τρίτο πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στο δοκάρι, στη φάση που αποβλήθηκε ο Βίντιτς για την ανατροπή του Στάριτζ.