Αθλητικά
Παρασκευή, 07 Μαρτίου 2014 16:36

All Star Game: Η συνέντευξη Τύπου στα Χανιά

Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ ξεκίνησε σήμερα στα Χανιά με την καθιρωμένη συνέντευξη Τύπου του 21ου All Star Game, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (16:00, Novasports 3) στο κλειστό του Κλαδισού.

Η γιορτή του ελληνικού μπάσκετ ξεκίνησε σήμερα στα Χανιά με την καθιρωμένη συνέντευξη Τύπου του 21ου All Star Game, που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Κυριακής (16:00, Novasports 3) στο κλειστό του Κλαδισού.

Ο δήμαρχος Χανίων, Μανώλης Σκουλάκης, τόνισε ότι η κρητική πρωτεύουσα υποδέχεται με μεγάλη χαρά και υπερηφάνια τη διοργάνωση (8-9 Μαρτίου) και πρόσθεσε: «Είμαι απόλυτα βέβαιος ότι όλοι οι φίλαθλοι, μικροί και μεγάλοι, που θα βρεθούν αυτές τις δύο ημέρες στις κερκίδες του δημοτικού γυμναστηρίου του Κλαδισού, θα αποζημιωθούν πλήρως από το θέαμα και την ψυχαγωγία που θα προσφέρουν οι κορυφαίοι παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ που έχουν επιλεγεί από το κοινό για να συμμετάσχουν σ’ αυτή τη γιορτή, μέσα από την οποία μας δίνεται η μεγάλη ευκαιρία να στείλουμε, όλοι μαζί, το μήνυμα ότι “ο αθλητισμός ενώνει” και ότι “η βία δεν χωρά ανάμεσά μας

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος επισήμανε: «Όταν επισκεφτήκαμε τα Χανιά, είχα αμφιβολίες. Για να γίνει το All Star Game είναι ριψοκίνδυνο. Πρέπει να ναι όλα στην εντέλεια. Όταν είδαμε την τοπική κοινωνία, το δήμαρχο και το γήπεδο, έφυγα ενθουσιασμένος. Είχα μια εικόνα πολύ θετική. Σχημάτισα την καλύτερη εικόνα. Να ευχαριστήσω όλους του συντελεστές αλλά και τον κόσμο των Χανίων που αγκάλιασε το γεγονός αυτό».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών (ΠΣΑΚ), Μανώλης Παπαμακάριος, δήλωσε: «Εμείς ως παίκτες και συμμετέχοντες θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Έχουμε την ευτυχία να έχουμε στην Ελλάδα πολλούς και εντυπωσιακούς παίκτες. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο από νωρίς για να δει ο κόσμος και τις ομάδες με καρότσι. Ευχόμαστε καλή επιτυχία. Η θέρμη που δεχόμαστε στα Χανιά είναι μεγάλη και θέλουμε να ανταποδώσουμε. Ιδιαίτερα σημαντικές, είναι και οι επισκέψεις στα ιδρύματα που θα γίνουν».