Αθλητικά
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2004 17:25

Επιστροφή Κόκκαλη στη διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός μαζί με τους υιούς Αγγελόπουλου

Ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιείται η απόφαση του Σωκράτη Κόκκαλη να επιστρέψει ενεργά στο διοικητικά της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, εξέδωσε σήμερα η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Στην ανακοίνωση επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες για συμφωνία του Σωκράτη Κόκκαλη με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο αναφορικά με την παρουσία των υιών του τελευταίου στη διοίκηση του μπάσκετ των «ερυθρολεύκων».

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης αναφέρει:

«Μετά από εκτίμηση των εξελίξεων των τελευταίων δύο μηνών σχετικά με την πορεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ο κ. Σωκράτης Κόκκαλης αποφάσισε να συμμετέχει διοικητικά και να στηρίξει οικονομικά την ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού. Ο κ. Κόκκαλης θέλει ταυτόχρονα να ευχαριστήσει τους κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο για τη στήριξη αυτής της προσπάθειας».

Στην ανακοίνωση δεν διευκρινίζεται σε ποια βάση θα ξεκινήσει η συνεργασία με τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, αν δηλαδή θα γίνουν στο εγγύς μέλλον κάτοχοι μετοχών της ΚΑΕ ή αν θα στηρίζουν την ομάδα μόνο ως χορηγοί, χωρίς να έχουν μερίδιο στο μετοχικό κεφάλαιο.

Επιπρόσθετα, δεν δίδεται καμία διευκρίνιση για το αν ο κ. Κόκκαλης θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για πρόεδρος της ΚΑΕ ή αν θα παραχωρήσει την εν λόγω θέση σε έναν από τους αδελφούς Αγγελόπουλου.

Η απόφαση του Κόκκαλη επισημοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια συνάντησής του με τον νυν πρόεδρο της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, καθώς και τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, στα γραφεία του Ολυμπιακού στην πλατεία Αλεξάνδρας.