Πολιτική
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς, μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα βορειοανατολικά και αργότερα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά όμως, ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί μέχρι μέτριοι και από το μεσημέρι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Πρόσκαιρες νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Σταδιακά όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς και από το απόγευμα βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Πρόσκαιρες νεφώσεις τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί, βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Πρόσκαιρες νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών τις πρωϊνές ώρες στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Σήμερα στην Αττική, προβλέπονται πρόσκαιρες νεφώσεις, με πιθανότητα τοπικής βροχής τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς και από το βράδυ βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές και πιθανές καταιγίδες. Ο καιρός σταδιακά θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς και αργότερα βορειοδυτικοί μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά αίθριο καιρό προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ και μόνο κατά τόπους θα υπάρχουν πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.