Κοινωνία
Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014 16:51

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ΠΑΘΕ λόγω των αγροτικών κινητοποιήσεων

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σήμερα, από τις 15.40 μέχρι την αποχώρηση των συγκεντρωμένων ατόμων, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ έως τον κόμβο Πλατυκάμπου  λόγω πραγματοποίησης συλλαλητηρίου στον κόμβο Νίκαιας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων.

Σύμφωνα με απόφαση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, σήμερα, από τις 15.40 μέχρι την αποχώρηση των συγκεντρωμένων ατόμων, διακόπτεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων που κινούνται στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ ( χ/θ 329+400 ΠΑΘΕ.) έως τον κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 349+396 ΠΑΘΕ), λόγω πραγματοποίησης συλλαλητηρίου στον κόμβο Νίκαιας, στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων αγροτικών κινητοποιήσεων.

Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές ως ακολούθως:

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ και με κατεύθυνση τη Θεσσαλονίκη θα εξέρχονται από την ΠΑΘΕ στον κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 329+400 ΠΑΘΕ) στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 349+396 Π.Α.Θ.Ε.).

Κατεύθυνση κυκλοφορίας προς Αθήνα:

Όλα τα οχήματα που κινούνται επί της ΠΑΘΕ. με κατεύθυνση την Αθήνα θα εξέρχονται από την ΠΑΘΕ. στον κόμβο Πλατυκάμπου (χ/θ 349+396 ΠΑΘΕ) στην Παλαιά Εθνική Οδό Λάρισας – Βόλου και θα εισέρχονται ξανά στην ΠΑΘΕ από τον κόμβο Κιλελέρ (χ/θ 329+400 ΠΑΘΕ).