Αθλητικά
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 22:52

Α.Πεδουλάκης: «Δουλεύουμε για να παίρνουμε τίτλους»

Σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αφιέρωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει για να παίρνει τίτλους.

Σε έναν φίλο του Παναθηναϊκού, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας αφιέρωσε το τρόπαιο του Κυπέλλου ο Αργύρης Πεδουλάκης. Ο προπονητής των «πρασίνων» τόνισε ότι η ομάδα του δουλεύει για να παίρνει τίτλους.

«Κατακτήσαμε τον πρώτο εγχώριο τίτλο και είμαστε ικανοποιημένοι. Γι' αυτό άλλωστε δουλεύουμε εμείς και κάθε ομάδα που έχει υψηλούς στόχους. Για να παίρνει τίτλους», είπε αρχικά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού και συνέχισε: «Στο πρώτο μέρος είχαμε χαμηλό δείκτη αυτοσυγκέντρωσης, τόσο στο δικό μας κομμάτι όσο και στην αντιμετώπιση των παικτών του Άρη. Για μας ήταν το τέταρτο ματς σε λίγες μέρες και ήταν σημαντικό να μην έχουμε άλλη απώλεια μετά τον Γκιστ. Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μην επιτρέψουμε τα εύκολα σουτ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να αναγκαστούν οι παίκτες του Άρη να κάνουν πράγματα που δεν συνηθίζουν».

Παραδέχθηκε ότι «...το δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλό για μας», ενώ αφιέρωσε το τρόπαιο σε συγκεκριμένο άνθρωπο; «Θέλουμε να αφιερώσουμε τον τίτλο στον κόσμο μας και ειδικά σε ένα παιδί που αγωνίστηκε για τη ζωή του. Υπάρχει διαφορά στο αγωνίζεσαι από το παίζεις».

Για τις συνθήκες που διεξήχθη και ο εφετινός τελικός σχολίασε: «Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι τη νέα προσπάθεια που γίνεται και την οποία θα κρίνουμε εάν είναι κακή ή καλή. Οφείλουμε, όμως, να τη στηρίξουμε. Το μοντέλο που είχαμε μέχρι τώρα ήταν προβληματικό. Σαφώς και οποιαδήποτε μορφή βίας είναι καταδικαστέα. Το πρόβλημα δεν είναι του μπάσκετ, αλλά της ελληνικής κοινωνίας».

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στα νέα παιδιά του Άρη, αλλά και στον Χαραλαμπόπουλο, που πήρε χρόνο συμμετοχής: «Ο Χαραλαμπόπουλος είναι 17 χρονών και παίζει ώριμα. Είναι σημαντικό ότι αντιμετωπίζει έτοιμους παίκτες καθημερινά και καταλαβαίνει τα λάθη του. Ο Άρης έχει πολλά παιδιά με ταλέντο, αλλά το να αναφέρω κάποια δεν θα τα βοηθήσει. Το σημαντικό γι’ αυτά είναι να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά».