Αθλητικά
Κυριακή, 09 Φεβρουαρίου 2014 19:10

Σούπερ Λίγκα: Στις καθυστερήσεις ο ΠΑΣ 1-0 τον Παναιτωλικό

Με γκολ του Σίτου στο 94΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 στην έδρα του τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με γκολ του Σίτου στο 94΄ ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε 1-0 στην έδρα του τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Τις τρεις διαδοχικές νίκες έφτασαν οι Ηπειρώτες από την ημέρα που ανέλαβε τα ηνία της ομάδας ο Γιάννης Πετράκης. Μοιρασμένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα 45 λεπτά, χωρίς τη μεγάλη ευκαιρία από τις δύο ομάδες. Ο ΠΑΣ προσπάθησε να επιβάλλει το ρυθμό του, αλλά η καλά οργανωμένη άμυνα του Παναιτωλικού δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να απειλήσουν ιδιαίτερα την εστία του Ράφαελ, που σε γενικές γραμμές πέρασε ένα ευχάριστο απόγευμα.

Η καλύτερη φάση για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκε στο 25΄ με το σουτ του Γιάκου από καλή θέση να περνάει άουτ. Στο ίδιο διάστημα, οι φιλοξενούμενοι είχαν ως καλύτερη φάση το σουτ του Μπακάκη στο 35΄ που απόκρουσε ο Βελλίδης.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν στο δεύτερο μέρος, αλλά και πάλι δεν δημιουργούσαν ευκαιρίες. Αντίθετα, όσο περνούσε η ώρα και το γκολ δεν ερχόταν, τόσο περισσότερο γέμιζαν με άγχος οι παίκτες του ΠΑΣ. Με σωστή τακτική η ομάδα του Αγρινίου κατάφερε να κρατήσει μακριά από την περιοχή της τους αντιπάλους και σιγά-σιγά άρχισε να βγαίνει στην αντεπίθεση.

Σε μία από αυτές, μάλιστα, στο 76΄ «άγγιξε» το γκολ, μετά την ωραία συνεργασία των Καμαρά-Ντιαλμά, με τον πρώτο να πιάνει το σουτ και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ στην πιο κλασική ευκαιρία του αγώνα μέχρι τότε. 

Όλα έδειχναν ότι το παιχνίδια θα τελείωνε ισόπαλο, ωστόσο, στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σίτου μετά από κεφαλιά-πάσα του Λίλα πέτυχε το 1-0 κι έστειλε στα...ουράνια τους συμπαίκτες του και τους οπαδούς της ομάδας.