Πολιτική
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014 18:20

Ικανοποίηση ΠΑΣΟΚ για τα μέτρα αντιμετώπισης της ανεργίας

Την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας και της δημιουργίας του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης, εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Την ικανοποίησή του για τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού για την αντιμετώπιση της ανεργίας εκφράζει με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ.

Το ΠΑΣΟΚ  συναινεί πως η αντιμετώπιση της ανεργίας πρέπει να είναι η προτεραιότητα της κυβέρνησης για το 2014 και θεωρεί θετικό το ότι θα υλοποιηθεί η πρόταση που είχε κάνει ο Ευ. Βενιζέλος στις 11 Ιανουαρίου για την δημιουργία του Κυβερνητικού Συμβουλίου Απασχόλησης.

Μόνον έτσι, συνεχίζει, θα υπάρξει ο ευρύτερος στρατηγικός σχεδιασμός και ο συντονισμός των δράσεων και των πόρων από το σύνολο της κυβέρνησης (με ενεργή συμμετοχή των αναπτυξιακών Υπουργείων), ώστε να ανασχεθεί ο εφιάλτης της ανεργίας, να δημιουργηθούν χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας» .

Τέλος, το ΠΑΣΟΚ,  χαιρετίζει το γεγονός ότι  προχωρεί η υλοποίηση των προγραμμάτων που υιοθετήθηκαν μετά από προτάσεις και νομοθετικές παρεμβάσεις του κόμματος, όπως αυτό της Κοινωφελούς Εργασίας.