Αθλητικά
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2004 12:46

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου ο Κάρολ Πέτσε

Παρελθόν από τη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου αποτελεί ο Κάρολ Πέτσε. Την απόλυση του σλοβάκου τεχνικού επιβεβαίβωσε με δηλώσεις του στον Σπορ FM και ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου Αχιλλέας Μπέος.

Η δυσαρέσκεια των υπευθύνων και των οπαδών της ομάδας της Νέας Σμύρνης για την απόδοσή της στα τελευταία παιχνίδια γινόταν όλο και πιο έντονη με αποκορύφωμα τον χθεσινό αγώνα για το κύπελλο UEFA με τη Νιούκαστλ, όπου στο δεύτερο ημίχρονο ο έμπειρος τεχνικός άκουσε ουκ ολίγα από τους φιλάθλους της ομάδας για το αμυντικό στήσιμο της ομάδας.

Μετά τη λύση της συνεργασίας του Κάρολ Πέτσε, η ομάδα της Νέας Σμύρνης αναμένεται εκτός απροόπτου να στραφεί και πάλι στην ξένη αγορά για την αναζήτηση τεχνικού.

«Δεν χρεώνουμε την ήττα από τη Νιούκασλ στον κύριο Πέτσε. ¶λλωστε αυτό το παιχνίδι είναι μια γιορτή, αν και ο Πανιώνιος είχε τη δυνατότητα να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα», δήλωσε στον Σπορ FM o Aχιλλέας Μπέος. «Έχει κριθεί η δουλειά του και ο τρόπος συμπεριφοράς του στην ομάδα όλους αυτούς τους μήνες και η διοίκηση έκρινε ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να λύσει τη συνεργασία της μαζί του, προτού έχουμε κι άλλες απώλειες. Οι παίκτες είχαν φορτωθεί όλες αυτές τις ημέρες με άγχος από τους φιλάθλους και τους δημοσιογράφους. Πρέπει να ηρεμήσουμε και να αντιμετωπίσουμε τις υποχρεώσεις μας. Να είστε σίγουροι πως ο Πανιώνιος θα βρει το δρόμο του», δήλωσε σχετικά.

Όσον αφορά στο διάδοχο του Κάρολ Πέτσε στον πάγκο της ομάδας, ο κ. Μπέος εξεφρασε την εκτίμηση πως στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ιωνικό, ο νέος προπονητής θα βρίσκεται στις εξέδρες της Νέας Σμύρνης.

«Πιστεύουμε ότι στην Ευρώπη υπάρχει μεγαλύτερη πληθώρα ικανών τεχνικών. Αν βέβαια υπάρχει κάτι αξιόλογο από την ελληνική αγορά θα ενδιαφερθούμε, αν και δεν υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι έλληνες προπονητές. Καλό θα ήταν ο νέος προπονητής, ακόμα και αν είναι ξένος, να γνωρίζει την ελληνική νοοτροπία. Αυτή τη στιγμή ακόμη ψαχνόμαστε. Προέχει να λυθεί ομαλά η συνεργασία με τον κ. Πέτσε και ακολούθως θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το διάδοχό του».

Σε ερώτηση για το αν ο Ιτζάκ Σουμ είναι μια καλή λύση για τη θέση του προπονητή στον Πανιώνιο, ο κ. Μπέος σχολάσε «… δεν λέμε όχι σε κανέναν προπονητή».