Αθλητικά
Τρίτη, 02 Νοεμβρίου 2004 17:26

Ακαρπη η συνάντηση Ορφανού με τους εκπροσώπους αθλητων και προπονητών του Στίβου

Ακαρπη ήταν η συνάντηση που είχε σήμερα ο υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Ορφανός με αντιπροσωπεία ελλήνων αθλητών και προπονητών του Στίβου, με αφορμή το θέμα των περικοπών- κατά 22%- των επιχορηγήσεων για το 2004.

Ο κ. Ορφανός υποδέχτηκε τους Χαλκιά, Δεβετζή, Ιακωβάκη, Μελέτογλου, Βασδέκη, Γκατσιούδη, Οικονομόπουλο και τους προπονητές τους Μπακατσάκη, Σπανίδη, Ευαγγελόπουλο, Παπακώστα, Χατζόπουλο, Μπίσμπα, και Παπαδημητρίου. Η συνάντηση δεν κατέληξε σε κάποιο αποτέλεσμα και το ραντεβού των εκπροσώπων των αθλητών και των προπονητών με τον κ. Ορφανό ανανεώθηκε για την Τρίτη 9 Νοεμβρίου, συνάντηση στην οποία θα μετάσχει και ο πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Βασίλης Σεβαστής.

«Σκοπός μας δεν είναι να αναλύσουμε εμείς οικονομικά στοιχεία και αυτό που θέλαμε ήταν να γίνει μια συνάντηση του προέδρου της Ομοσπονδίας με τον υφυπουργό Αθλητισμού, ώστε να λυθεί το υπάρχον οικονομικό πρόβλημα. Ο υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα πραγματοποιηθεί το ραντεβού αυτό την ερχόμενη Τρίτη στις 11 το πρωί, και αντιπροσωπεία αθλητών και προπονητών μαζί με τον πρόεδρο του ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή, θα τον επισκεφθεί, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή για τον προϋπολογισμό του 2004».

«Ελπίζουμε ότι δεν θα γίνει καμία ανακοίνωση του προϋπολογισμού μέχρι τότε από την πλευρά του υπουργείου και ευελπιστούμε στη δέσμευση του υπουργού ότι έχει όλη την διάθεση να λυθούν όλα τα οικονομικά προβλήματα της ομοσπονδίας», αναφέρεται σε ανακοίνωση των αθλητών που εξεδόθη μετά το τέλος της συνάντησης.