Αθλητικά
Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2014 15:42

Γ΄ Εθνική: Πειθαρχική δίωξη σε ΑΕΚ και Αιγάλεω

Με «βαριά καμπάνα» κινδυνεύουν ΑΕΚ και Αιγάλεω, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εις βάρος τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Με «βαριά καμπάνα» κινδυνεύουν ΑΕΚ και Αιγάλεω, μετά την πειθαρχική δίωξη που άσκησε εις βάρος τους ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας της ΕΠΟ.

Βάσει του κατηγορητηρίου οι δύο ομάδες της Γ΄ εθνικής είναι πολύ πιθανό να τιμωρηθούν με μία ή δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και αφαίρεση τριών βαθμών, καθώς και με βαρύ πρόστιμο, λόγω των επεισοδίων των οπαδών τους πριν και στη διάρκεια της μεταξύ τους αναμέτρησης στο γήπεδο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» την περασμένη Κυριακή.

Οι δύο ομάδες κατηγορούνται για εκτεταμένα επεισόδια, ενώ το αρμόδιο πειθαρχικό όργανο άσκησε δίωξη και στον Εργοτέλη με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε την επομένη του αγώνα με τον Ατρόμητο στο Παγκρήτιο εις βάρος της διαιτησίας.

O κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχικές διώξεις σε βάρος:

Της ΠΑΕ Εργοτέλης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 (παρ. 2 και 3) και 25 (παρ. 1 και 4) του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (ανακοίνωση μετά τον αγώνα Εργοτέλης-Ατρόμητος).

Του ΑΟ Αιγάλεω για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 (περ. α και δ) και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).

Του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία ΑΕΚ για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 14, 15 παρ. 6 περ. δ και 26 παρ. 3, σε συνδ. με άρθρο 31 παρ. 2 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ (εκτεταμένα επεισόδια στον αγώνα Αιγάλεω-ΑΕΚ).