Αθλητικά
Τετάρτη, 03 Νοεμβρίου 2004 13:04

Τα ξένα sites για τη χθεσινή ισοπαλία του Παναθηναϊκού στο Λονδίνο

Στην απογοητευτική εμφάνιση της Αρσεναλ και στο σθένος και την αποφασιστικότητα που έδειξε ο Παναθηναϊκός στο χθεσινό αγώνα για το Τσαμπιονς Λιγκ, επικεντρώνονται τα σχόλια των ξένων site για το χθεσινό ισόπαλο αγώνα.

UEFA: «Ο Σιγκάν έδωσε πόντο-δώρο στον Παναθηναϊκό»

«Το πέναλτι που έχασε ο Παναθηναϊκός στο δεύτερο μέρος έμοιαζε με τη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων να πάρουν κάτι από το ματς αυτό, όμως είχαν το ψυχικό σθένος και την αποφασιστικότητα ώστε να ισοφαρίσουν στο τέλος», αναφέρει το επίσημο site της UEFA και προσθέτει: «Ο Ανρί άνοιξε το σκορ με πέναλτι, όμως ο Μπασινάς στάθηκε άτυχος στο δεύτερο μέρος. Πάντως, ο Σιγκάν με δικό του τέρμα στην εστία της ¶ρσεναλ έφερε το παιχνίδι στα ίσια ένα τέταρτο πριν το τέλος και ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει τον πόντο ως το τέλος».

Skysports: «Η ¶ρσεναλ αναγκάστηκε σε υποχώρηση από τους Έλληνες»

«Τα κατάλοιπα της ¶ρσεναλ από το παιχνίδι του Ολντ Τράφορντ δεν έδειξαν σημάδια ύφεσης. Παρότι επιβλήθηκε στη σύγκρουσή της με τον Παναθηναϊκό, το αυτογκόλ του Σιγκάν της κόστισε δύο πόντους με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο 1-1», σχολιάζει το Skysports και συμπληρώνει: «Η κεφαλιά του Γάλλου αμυντικού μετέτρεψε ένα θεωρητικά άστοχο σουτ του Βύντρα να περάσει δίπλα από τον Λέμαν και να καταλήξει στα δίχτυα της ¶ρσεναλ, ενισχύοντας την κριτική προς το πρόσωπό του και τον μετέτρεψε ακούσια σε αδύναμο κρίκο των “κανονιέρηδων”».

BBC: «Η ¶ρσεναλ κράτησε μία απογοητευτική ισοπαλία»

«Τα προβλήματα της ¶ρσεναλ στο Champions League συνεχίστηκαν όταν κράτησε με το ζόρι την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό», επισημαίνει το BBC. «Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με αμφίβολο πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Ανρί, με τους φιλοξενούμενους να ισοφαρίζουν χάρη σε αυτογκόλ του Σιγκάν, ενώ έχασαν και πέναλτι με τον Μπασινά», σημειώνει το ΒΒC.

Reuters: «Ένα αυτογκόλ έδωσε την ισοπαλία στον Παναθηναϊκό»

«Η ¶ρσεναλ έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να εξασφαλίσει μία θέση στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων, μένοντας στο 1-1 με τον Παναθηναϊκό στο Χάιμπουρι», τονίζει το Reuters. «Το εύστοχο πέναλτι του Ανρί πέρασε ανεκμετάλλευτο, καθώς το αυτογκόλ του Σιγκάν έφερε το ματς στα ίσια και οι παίκτες του Παναθηναϊκού κατάφεραν να κρατήσουν την ισοπαλία αντέχοντας στις “δαιμονισμένες” επιθέσεις των γηπεδούχων τα τελευταία λεπτά του αγώνα», καταλήγει το ειδησεογραφικό πρακτορείο.