Πολιτική
Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013 10:48

«Καβγάς» Γ. Βλάχου - Τ. Κουίκ στη Βουλή

Με οξύτατο επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής Γ. Βλάχο και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τ. Κουίκ ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής, όταν ο δεύτερος ζήτησε επίμονα τον λόγο πριν εξηγήσει ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης το κατεπείγον της διαδικασίας του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς.

Με οξύτατο επεισόδιο ανάμεσα στον πρόεδρο της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής Γ. Βλάχο και τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τ. Κουίκ ξεκίνησε η συνεδρίαση της Επιτροπής.

Ο Τ. Κουίκ επίμονα ζήτησε όρθιος το λόγο πριν εξηγήσει ο υπουργός Ανάπτυξης Κ. Χατζηδάκης το κατεπείγον της διαδικασίας του νομοσχεδίου για τους πλειστηριασμούς.

Τα πνεύματα ανέβηκαν καθώς ο βουλευτής συνέχιζε να μιλά όρθιος. «Καθίστε κάτω για να μην χάσω κάθε ιδέα για σας», είπε ο Γ. Βλάχος.

«Εγώ έχασα κάθε ιδέα για σας», ακούσθηκε να λέει ο Τ. Κουίκ, ενώ ο πρόεδρος της Επιτροπής έκανε λόγο για «παράσταση για την τηλεόραση». «Ντρέπομαι», είπε και πρόσθεσε «άιντε επιτέλους, ήρθαμε για παράσταση. Η παράσταση για την τηλεόραση τέλος».

newsroom naftemporiki.gr