Κοινωνία
Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013 19:28

Αναμένεται αναχώρηση τριών πλοίων για την Κρήτη μετά τα μεσάνυχτα

Μετά τις 12 το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία για την Κρήτη, καθώς αναμένεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων. Πρόκειται για τα «blue star 1» και «faistos Palace» για το Ηράκλειο και το «ΛΑΤΩ» για τα Χανιά.

Μετά τις 12 το βράδυ αναμένεται να αναχωρήσουν τρία επιβατηγά οχηματαγωγά πλοία για την Κρήτη, καθώς προβλέπεται σταδιακή εξασθένηση των ανέμων. Πρόκειται για τα «blue star 1» και «faistos Palace» για το Ηράκλειο και το «ΛΑΤΩ» για τα Χανιά.

Προς το παρόν ισχύει απαγορευτικό για το δρομολόγιο του «blue star 2» από Πειραιά για Σύρο, Πάτμο, Λέρο, Κω και Ρόδο, ωστόσο αναμένεται το επόμενο δελτίο της ΕΜΥ.

Για τη Ραφήνα υπάρχει απαγορευτικό και από το Λαύριο δεν υπάρχουν προγραμματισμένα δρομολόγια, ενώ σε ισχύ παραμένει η απαγόρευση απόπλου για τον Αργοσαρωνικό.

Η γραμμή Πέραμα- Παλούκια Σαλαμίνας λειτουργεί κανονικά όπως και η γραμμή Πάχη Μεγάρων- Φανερωμένη Σαλαμίνας. Κλειστή παραμένει η πορθμειακή γραμμή Αγ. Μαρίνα- Νέα Στύρα.

Κανονικά εκτελούνται τα δρομολόγια στις γραμμές Αρκίτσα- Αιδηψός, Βόλος- Σποράδες, Κεραμωτή Καβάλας- Θάσος και Αλεξανδρούπολη- Σαμοθράκη. Κανονικά λειτουργεί και η γραμμή Ρίο- Αντίρριο.