Αθλητικά
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου 2004 17:21

Ο νορβηγός Τέριε Χάουγκε διαιτητής στο Ολυμπιακός - Λα Κορούνια

Ο Νορβηγός Τέριε Χάουγκε κληρώθηκε διαιτητής στον αγώνα του Ολυμπιακού με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια στο γήπεδο Καραϊσκάκη, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του Τσάμπιονς Λιγκ, στο γήπεδο «Καραϊσκάκη».

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Ολε Χέρμαν Μποργκαν και Στέιναρ Χόλβικ, ενώ 4ος διαιτητής ο Τόμι Σκιέρβεν.

«Το παιχνίδι αυτό για μας είναι πολύ σημαντικό. Είναι και αυτό το παιχνίδι της χρονιάς. Ονειρεύομαι να τελειώσουμε την πρόκριση από αύριο. Πρέπει να είμαστε σοβαροί και όπου παίζουμε πάντα να έχουμε τη νοοτροπία για να προχωρήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε εκεί που μπορούμε. Θα έχουμε όλα τα στοιχεία που είχαμε μέχρι τώρα, αλλά οι παίκτες δεν χρειάζεται να έχουν φόβο και άγχος», δήλωσε σήμερα σε συνέντευξη Τυπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

«Η Λα Κορούνια δεν έχει τίποτα να χάσει και θα δώσει τα πάντα για τη νίκη. Γνωρίζουμε τις απουσίες της, αλλά έχει πολλούς επικίνδυνους παίκτες», επισήμανε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως στο μυαλό των παικτών του πρέπει να είναι μόνο ο αγώνας του «Καραϊσκάκη» και όχι το άλλο ματς μεταξύ Μονακό και Λίβερπουλ στο «Λουί ΙΙ».

«Δεν ξέρουμε τί θα γίνει στο άλλο παιχνίδι. Εμείς θα κοιτάξουμε να νικήσουμε, ανεξάρτητα από το τί θα γίνει στον άλλο αγώνα. Δεν πρέπει να περιμένουμε από κάποιον άλλο να μας βοηθήσει», τόνισε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.