Πολιτική
Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Βροχές και καταιγίδες, στα ανατολικά και νότια, προβλέπει για σήμερα Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Νότιοι ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, με πιθανότητα βροχής. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί μέτριοι, με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στο Ιόνιο. Θερμοκρασία: Από 5 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβαοι, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί ασθενείς και στις νότιες περιοχές μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 3 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα σταματήσουν. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σταδιακά όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Ανεμοι: Νότιοι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες τοπικές νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις προβλέπονται σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα βορειοδυτικά. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται παροδικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και τοπικά στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Αμετάβλητη θα διατηρηθεί η θερμοκρασία.