Πολιτική
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις, τοπικά αυξημένες, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), που από το βράδυ θα αυξηθούν στα δυτικά και είναι πιθανόν να βρέξει. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί μέτριοι και στα ανατολικά, βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί, με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία, θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

* Μακεδονία, Θράκη: Tοπικές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αραιές νεφώσεις, που από το απόγευμα θα πυκνώσουν και προς το βράδυ είναι πιθανό να βρέξει τοπικά. Τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Ανεμοι: Ανατολικοί, νοτιοανατολικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι, βορειοανατολικοί μέτριοι και στην αρχή της ημέρας τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 7 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 10 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί με γρήγορη εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές, προβλέπει για αύριο Πέμπτη, η ΕΜΥ, στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί, νοτιοανατολικοί μέτριοι και αργότερα ισχυροί και στα ανατολικά βόρειοι, μέτριοι και από το βράδυ ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.