Πολιτική
Πέμπτη, 09 Δεκεμβρίου 2004 07:00

Πρόγνωση καιρού

Λίγες ασθενείς βροχές στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετερωολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), με πολύ ισχυρούς νοτιάδες στο Ιόνιο και ισχυρούς βοριάδες στο Αιγαίο. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με ασθενείς σποραδικές βροχές και τοπικές ομίχλες το πρωΐ. Ανεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Τοπικές νεφώσεις και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά από το μεσημέρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις, μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Aττική

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες, προβλέπονται σήμερα στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι και από το βράδυ στα ανατολικά, ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις, πρόσκαιρα αυξημένες. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, που τοπικά θα είναι περισσότερες και θα σημειωθούν ασθενείς παροδικές, προβλέπει για αύριο Παρασκευή η ΕΜΥ. Οι άνεμοι, θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί και στα ανατολικά βορειοανατολικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί και από τη νύχτα, τοπικά στο Αιγαίο, θυελλώσεις. Πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία.