Αθλητικά
Κυριακή, 03 Νοεμβρίου 2013 10:20

Σούπερ Λίγκα: Ματς «χωρίς αύριο» για τον ΟΦΗ με Άρη στο «Γεντί Κουλέ»

Με πέντε αναμετρήσεις θα συνεχιστεί σήμερα το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η κυριότερη εκ των οποίων θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Άρη.

Με πέντε αναμετρήσεις θα συνεχιστεί σήμερα το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, η κυριότερη εκ των οποίων θα διεξαχθεί στο Ηράκλειο, ανάμεσα στον ΟΦΗ και στον Άρη.

Η αρχή θα γίνει στη Μυτιλήνη, όπου η Καλλονή μετά από πέντε διαδοχικές ήττες θα φιλοξενήσει τον Πανιώνιο, που προέρχεται από δύο σερί νίκες και, τουλάχιστον, στο ψυχολογικό τομέα υπερτερεί των γηπεδούχων,

Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί το πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στον Απόλλωνα και στην ουραγό Βέροια. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν έχει νίκη από τότε που ανέλαβε ο Μπάμπης Τεννές (μία ήττα και μία ισοπαλία) και θέλει οπωσδήποτε τη νίκη για να απομακρυνθεί από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Το ίδιο ισχύει και για την ομάδα της Ημαθίας, που αγνοεί το «τρίποντο» από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος και πρέπει πάση θυσία να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να ελπίζει.

Αμφίρροπη αναμέτρηση προβλέπεται να γίνει και στη Ξάνθη, ανάμεσα σε Λεβαδειακό και Ξάνθη που αμφότεροι προέρχονται από αποκλεισμό στο Κύπελλο από υποδέεστερες αντιπάλους. ΟΙ γηπεδούχοι, πάντως, είναι αυτοί που «καίγονται» για το «τρίποντο» προκειμένου να «αναπνεύσουν» βαθμολογικά. 

Να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά την τελευταία εντός έδρας .ήττα από τον ΠΑΟΚ θα επιδιώξει ο Πανθρακικός, που υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, Η πελοποννησιακή ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία και έχει την ποιότητα να πάρει το αποτέλεσμα που θέλει, απέναντι στην ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος.

Παιχνίδι «χωρίς αύριο» είναι το αποψινό για τον ΟΦΗ κόντρα στον Άρη στο «Γεντί Κουλέ». Οι Κρητικοί δεν έχουν ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα μετά από 9 αγωνιστικές και το ματς με τους Θεσσαλονικείς είναι εξαιρετικής σημασίας για το μέλλον τους στην κατηγορία. Ο Άρης από την άλλη, μετά από δύο σερί εκτός έδρας νίκης «προσγειώθηκε ανώμαλα» την περασμένη Κυριακή στην έδρα του από τον Πλατανιά Χανίων (1-2).

Το σημερινό πρόγραμμα: Καλλονή-Πανιώνιος (15:00, Novasports 2), Απόλλων-Βέροια (17:15 Novasports 7), Λεβαδειακός-Ξάνθη (17:15 Novasports 2), Πανθρακικός-Αστέρας Τρίπολης (17:15 Novasports 3), ΟΦΗ-Αρης (19:30, Novasports 1).