Αθλητικά
Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 14:53

Τον Μπενζεμά και 20 εκ. λίρες προσφέρει η Ρεάλ για Σουάρες

Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει να αξιολογεί τον αποχαιρετισμό στη Λίβερπουλ, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των «κόκκινων» στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

 

Ο Λουίς Σουάρες συνεχίζει να αξιολογεί τον αποχαιρετισμό στη Λίβερπουλ, παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα των «κόκκινων» στη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Η Άρσεναλ, που είχε επιχειρήσει να τον αποκτήσει το καλοκαίρι, θα δοκιμάσει εκ νέου, αλλά ο Ουρουγουανός επιθετικός έχει επανειλημμένα αποδείξει την «αδυναμία» του για τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «Daily Star», μια ιδέα της διοίκησης των «μερένγκες» είναι να προσφέρει στη Λίβερπουλ 20 εκ. στερλίνες και τον Καρίμ Μπενζεμά, προκειμένου να καλύψει τα περίπου 40 εκ. που είχε απαιτήσει ο σύλλογος του «Άνφιλντ».

Το πρόβλημα, πάντως, θα μπορούσε να είναι η άρνηση του πρώην επιθετικού της Λιόν, καθώς ο Γάλλος διεθνής δεν δείχνει να ενθουσιάζεται στην προοπτική μετακόμισης στην «αυλή» του Μπρένταν Ρότζερς.

Αν συμβεί αυτό, θα ήταν δύσκολο για τη Ρεάλ να κλείσει τη συμφωνία χωρίς να πωλήσει κάποιο από τα πολύτιμα «κομμάτια» της. Σε αυτή την περίπτωση οι Φάμπιο Κοεντράο, Σάμι Κεντίρα και Άνχελ Ντι Μαρία θα ήταν μεταξύ των πιθανών διαπραγματευτικών ατού για την απόκτηση του Σουάρες.

Η Λίβερπουλ, μετά την απόρριψη της πρότασης της Άρσεναλ το καλοκαίρι, έχει δηλώσει κατ΄ επανάληψη ότι ο παίκτης δεν είναι προς πώληση, όμως αν αναγκαζόταν να πουλήσει τον Σουάρες η προτίμηση του Ρότζερς και της διοίκησης θα ήταν αυτό να γίνει σε ομάδα του εξωτερικού.