Αθλητικά
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2004 14:00

Στο Γουδί το μπάσκετ και το βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Νέα έδρα, στο Γουδί, απέκτησαν από σήμερα η ΚΑΕ και το ΤΑΠ Παναθηναϊκός. Συγκεκριμένα, στη συνάντηση εκπροσώπων των «πρασίνων» με τον υπουργό ΠΕΧΩΔΕ Γιώργο Σουφλιά, αποφασίστηκε ότι τα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του αθηναϊκού συλλόγου, θα στεγαστούν στο γήπεδο του Μπάντμιντον, το οποίο βρίσκεται δίπλα από το κτίριο του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως.

Το κλειστό, που χρησιμοποιήθηκε για τις ανάγκες του Ολυμπιακού τουρνουά Μπάντμιντον, έχει χωρητικότητα 4.000 θέσεων, ωστόσο θα μετασκευαστεί με προοπτική ο αριθμός αυτός να γίνει ακριβώς ο διπλάσιος.

Η λύση αυτή, την οποία απεδέχθησαν τα «αφεντικά» της ΚΑΕ, Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος, ανοίγει το δρόμο στην ΠΑΕ, να αναζητήσει ένα χώρο σαφώς μικρότερο του αρχικά προγραμματισμένου, για να στεγαστεί η ομάδα ποδοσφαίρου των «πρασίνων».

Όπως προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση, στην οποία εκτός των αδελφών Γιαννακόπουλων, πήρε μέρος και ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, οι χώροι αυτοί είναι το Γουδί και το Ελληνικό, με την οριστική λύση να δίνεται εντός Ιανουαρίου και μετά από την οριστική εισήγηση της ΠΑΕ.

Πηγή: ΑΠΕ