Πολιτική
Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2004 17:10

Για πανικό και άγνοια της κυβέρνησης έκανε λόγο ο Γ. Παπανδρέου

Σχολιάζοντας κατά τη διάρκεια γεύματος με τους πολιτικούς συντάκτες την τοποθέτηση του υπουργού Επικρατείας, Θεόδωρου Ρουσόπουλου, στη Βουλή ότι εάν είχαν υιοθετηθεί οι απόψεις του Γιώργου Παπανδρέου για το Κυπριακό, στη θέση του Τάσσου Παπαδόπουλου στη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών θα ήταν ο Ραούφ Ντενκτάς, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι όλα αυτά δείχνουν τον πανικό, τον εκνευρισμό και την άγνοια της κυβέρνησης.

Στο γεύμα που παρέθεσε το μεσημέρι στους πολιτικούς συντάκτες ο κ. Παπανδρεόυ αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης, τη Σύνοδο Κορυφής των Βρυξελλών, το Κυπριακό, τον προϋπολογισμό του 2005, αλλά και τα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ.

Σχετικά με τις εξελίξεις στη σύνοδο των Βρυξελλών, ο κ. Παπανδρέου κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι δεν αντιμετωπίζει τα θέματα και προέβλεψε εξελίξεις στα εθνικά μας θέματα.

Όσον αφορά το ΠΑΣΟΚ και την πορεία προς το συνέδριο καθώς και τις προοπτικές μετά από αυτό, ο κ. Παπανδρέου σημείωσε ότι το Κίνημα βρίσκεται σε μεταβατική φάση, προσθέτοντας όμως, πως υπάρχει ο χρόνος να προχωρήσει σε αλλαγές.