Πολιτική
Πέμπτη, 02 Ιανουαρίου 2003 07:19

Ευχές για το Νέο Ετος

Τις καθιερωμένες πρωτοχρονιάτικες ευχές δέχθηκε χθες στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος από εκπροσώπους της πολιτικής και θρησκευτικής ηγεσίας, στρατιωτικούς, δικαστικούς και ανθρώπους του πνεύματος.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον πρωθυπουργό μία επιτυχημένη προεδρία στην Ευρωπαϊκή Ενωση και θετικές εξελίξεις στα εθνικά θέματα και το Κυπριακό, ενώ σημείωσε : «Φαίνεται ότι κάτι θα γίνει και με την υφαλοκρηπίδα».

- «Μπορεί, εξαρτάται και από τις άλλες εξελίξεις στο Κυπριακό», απάντησε ο κ. Σημίτης.

«Υγεία, χαρά και δύναμη» ευχήθηκε ο Κώστας Στεφανόπουλος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, στη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα και στον πρόεδρο του Συνασπισμού Νίκο Κωνσταντόπουλο, με τον οποίο έκλεισε ραντεβού προκειμένου ο τελευταίος να τον ενημερώσει για το πρόσφατο ταξίδι του στην Τουρκία.

Θερμές ευχές αντάλλαξε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ στη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ανέλαβε χθες τα καθήκοντά της, ευχήθηκε επιτυχή θητεία στον δήμο Αθηναίων.

Στη νέα υπερνομάρχη Αθηνών-Πειραιώς Φώφη Γεννηματά έδωσε θερμά συγχαρητήρια επισημαίνοντας : «Σας εδόθησαν αρμοδιότητες τις οποίες επιδιώξατε και εύχομαι να πάρετε και άλλες».

Στον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλο, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε μεταξύ άλλων δύναμη, για να οδηγήσει την Εκκλησία στην κατεύθυνση που επιθυμεί.