Αθλητικά
Κυριακή, 06 Οκτωβρίου 2013 22:30

Μπάσκετ: Δηλώσεις Μπαρτζώκα, Πρίντεζη για την κατάκτηση του Διηπειρωτικού

Η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό έκανε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Η κατάκτηση του Διηπειρωτικού Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό έκανε τους παίκτες και το τεχνικό τιμ να πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας, τόνισε μετά το δεύτερο αγώνα με την Πινιέιρος: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που κατακτήσαμε το Διηπειρωτικό Κύπελλο. Σήμερα παίξαμε καλύτερα απ' ό,τι στον πρώτο τελικό κι αυτό οφείλεται στο γεγονός πως μπορέσαμε να ξεκουραστούμε από το υπερατλαντικό ταξίδι. Μας τίμησαν με την παρουσία τους οι Έλληνες φίλαθλοι εδώ και μας έδωσαν μεγάλη χαρά. Έδωσαν ώθηση στην ομάδα να διεκδικήσει τη νίκη. Δεν θα έλεγα πως είναι μεγάλη η... ψαλίδα ανάμεσα στο ευρωπαϊκό και το νοτιοαμερικανικό μπάσκετ. »
Ο κορυφαίος του Ολυμπιακού στο ματς, Γιώργος Πρίντεζης, ανέφερε: «Είμαστε χαρούμενοι που ξεκινάμε τη σεζόν με αυτό το τρόπαιο. Έχοντας κατακτήσει για δεύτερη διαδοχική χρονιά τον τίτλο της Ευρωλίγκας είναι σημαντικό να προσθέτεις στην τροπαιοθήκη σου και το Διηπειρωτικό Κύπελλο.Είναι επίσης πολύ σημαντικό για την χώρα μας, την Ελλάδα, το γεγονός πως την τελευταία φορά το είχε κατακτήσει αυτό το τρόπαιο ελληνική ομάδα, οπότε οι πρώτοι που το ξαναφέραμε στην Ελλάδα είμαστε εμείς, ο Ολυμπιακός. Μπορεί να έχουμε νέους παίκτες, αλλά ο κορμός παρέμεινε ο ίδιος και σ' αυτό το στάδιο προσαρμοζόμαστε σε λεπτομέρειες. Ευχαριστούμε τους προέδρους μας που κράτησαν στην ομάδα ένα πολύ μεγάλο μέρος του κορμού και εκ μέρους όλων των παικτών θα θέλαμε να τους αφιερώσουμε αυτό το Κύπελλο. Και εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά με υγεία όλοι».