Πολιτική
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2003 09:19

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωινές ώρες στη βόρεια Κρήτη προβλέπει για σήμερα στη νότια Ελλάδα η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο πολύ ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από μείον 7 έως 9 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από μείον 3 έως 12 και στα νησιά από 1 έως 13 βαθμούς Κελσίου.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και βόρεια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 ώς 12 βαθμούς Κελσίου στα βόρεια όμως θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Για τη Θεσσαλονίκη προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από μείον 2 έως 9 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα δυτικά και νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο κυρίως κατά την διάρκεια της ημέρας αλλά τη νύχτα και νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί και πάλι παγετός.