Αθλητικά
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2013 22:40

Κύπελλο Ελλάδας: Ισοπαλία στα Περιβόλια, άνετη νίκη ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα, στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και απλοποίησε τον επαναληπτικό της 30ής Οκτωβρίου. 

 

Πλατανιάς και Απόλλωνας Σμύρνης άφησαν «ανοιχτούς λογαριασμούς» ενόψει της ρεβάνς στη Ριζούπολη (30/10), καθώς αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη β΄ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στα Περιβόλια των Χανίων οι γηπεδούχοι πήραν το προβάδισμα στο 41ο λεπτό με τον Τόρες αλλά δεν κατόρθωσαν να το διατηρήσουν ως το τέλος, αφού ο Απόλλωνας έφτασε στην ισοφάριση στο τέλος των καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Παντελιάδη.

Στον δεύτερο αποψινό αγώνα, ο ΠΑΟΚ νίκησε εύκολα με 3-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Τούμπα και απλοποίησε τον επαναληπτικό της 30ής Οκτωβρίου. 

Ο «Δικέφαλος» έκανε το 1-0 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, από λάθος του τερματοφύλακα της Αναγέννησης στη σέντρα-σουτ του Γεωργιάδη. Στην επανάληψη ανέλαβαν δράση οι... ξένες δυνάμεις, με τον Βούκιτς να σκοράρει στο 75΄ και τον Νέτσιντ στο 83΄.