Πολιτική
Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2003 09:03

Πρόγνωση καιρού

Σε όλη τη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που στο Ιόνιο και τα

ηπειρωτικά θα είναι τοπικά αυξημένες και τις βράδυνες ώρες είναι

πιθανό να βρέξει κυρίως στα δυτικά . Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά αρχικά ασθενείς και από το βράδυ νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 2 έως 12 βαθμούς, στα δυτικά 4 με 16 και στις υπόλοιπες περιοχές από 5 έως 15.

Για την Αττική ειδικότερα προβλέπεται αρχικά αίθριος καιρός αλλά το βράδυ

θα συννεφιάσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και πρόσκαιρα το πρωί ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Σάββατο, στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Ασθενείς χιονοπτώσεις θα σημειωθούν το βράδυ στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί και στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί και στο Ιόνιο πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση στα ανατολικά.