Αθλητικά
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου 2013 12:17

Γερμανία: Ο Λεβαντόφσκι προανήγγειλε τις εξελίξεις

Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου δεν έγινε το καλοκαίρι, αφού η Μπορούσια Ντόρτμουντ προέταξε μεγάλη αντίσταση, όμως ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα για την παραμονή του Πολωνού επιθετικού στην ομάδα της Βεστφαλίας.

 

Η μεταγραφή του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι στην Μπάγερν Μονάχου δεν έγινε το καλοκαίρι, αφού η Μπορούσια Ντόρτμουντ πρόταξε μεγάλη αντίσταση, όμως ο χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα για την παραμονή του Πολωνού επιθετικού στην ομάδα της Βεστφαλίας.

Τον Ιανουάριο ο διεθνής άσσος θα είναι ελεύθερος να υπογράψει στην Μπάγερν, καθώς το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2014 και βάσει των κανονισμών μπορεί να υπογράψει έξι μήνες νωρίτερα σε όποιο σύλλογο αυτός επιθυμεί.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα του πολωνικού πρακτορείου ειδήσεων «Pilka Nozna», ο Λεβαντόφσκι έχει ήδη συμφωνήσει με τους Βαυαρούς και η μετακίνησή του θα ανακοινωθεί στις 2 Ιανουαρίου, όταν θα ξεκινήσει ανοίξει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος. 

«Ναι, θα είμαι ελεύθερος να υπογράψω σε άλλη ομάδα, καθώς μου το επιτρέπουν οι κανονισμοί της FIFA. Είναι ακόμη νωρίς, αλλά τότε σίγουρα θα υπάρξουν εξελίξεις», δήλωσε ο ποδοσφαιριστής μετά το χθεσινό αγώνα Κυπέλλου με τη Μόναχο 1860.

Πέρυσι ο Λεβαντόφσκι σκόραρε 24 γκολ στην μπουντεσλίγκα και 10 στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκ των οποίων τα τέσσερα στον πρώτο ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης.