Αθλητικά
Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013 00:13

Ισπανία: Νίκες για Ρεάλ και Βαλένθια

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, εν τούτοις η Ρεάλ επικράτησε στη Μαδρίτη με 4-1 της Χετάφε, για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και παρέμεινε στο κατόπι των πρωτοπόρων Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο από τις οποίες απέχει δύο βαθμούς.

 

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, εν τούτοις η Ρεάλ επικράτησε στη Μαδρίτη με 4-1 της Χετάφε για την 5η αγωνιστική του ισπανικού πρωταθλήματος και παρέμεινε στο κατόπι των πρωτοπόρων Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, από τις οποίες απέχει δύο βαθμούς.

Στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ο Λαφίτα έκανε το 0-1 στο 5ο λεπτό, όμως ο Πέπε ισοφάρισε στο 19΄, ο Ρονάλντο έγραψε το 2-1 με πέναλτι στο 33΄, ο Ίσκο το 3-1 στο 59΄ και ο Πορτογάλος, εκ νέου, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στις καθυστερήσεις.

Στο «Μεστάγια» η Βαλένθια επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τέσσερις συνεχείς ήττες, καθώς επιβλήθηκε με 3-1 της Σεβίλης χάρις σε δύο γκολ του Ζόνας (32΄, 73΄) κι ένα του Ρουΐθ (82΄), ενώ για τους Ανδαλουσιάνους είχε ισοφαρίσει ο Γκαμεϊρό (51΄). Τέλος, στο 0-0 έμειναν η Θέλτα με τη Βιγιαρεάλ και η Μπέτις με τη Γρανάδα.