Πολιτική
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2013 12:27

ΣΥΡΙΖΑ: Κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών

Για «κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη δολοφονία του 34χρονου στην Αμφιάλη.

Για «κορύφωση της εγκληματικής δράσης των ακροδεξιών ναζιστών της Χρυσής Αυγής» κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ αναφερόμενος στη δολοφονία του 34χρονου στην Αμφιάλη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως «είναι αυτονόητο ότι απαιτείται η παραδειγματική τιμωρία των ενόχων, καθώς και η απόλυτη καταδίκη τους, χωρίς επικινδύνους συμψηφισμούς».

Σύμφωνα με τον ΣΥΡΙΖΑ, «τα ερωτήματα απέναντι στα οποία καλούνται όλοι να απαντήσουν είναι ποιος οπλίζει το δολοφονικό χέρι των ακροδεξιών φασιστών, πόσο βοηθούν στην αντιμετώπισή τους η επίκληση από τα πιο επίσημα χείλη της ανιστόρητης θεωρίας των δύο άκρων που τελικά ξεπλένει τη φασιστική Χρυσή Αυγή και χτυπά την δημοκρατία».

Τέλος, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί κάθε δημοκράτη πολίτη να πάρει μέρος στην αντιφασιστική διαμαρτυρία που έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 στην πλατεία Νίκης στο Κερατσίνι.

«Οι τυχόν απόπειρες αποσταθεροποίησης θα πέσουν στο κενό», καταλήγει.