Αθλητικά
Σάββατο, 14 Σεπτεμβρίου 2013 18:51

Γερμανία: Προχώρησαν με νίκες Μπάγερν και Λεβερκούζεν

Την 4η εφετινή τους νίκη σε 5 αγώνες πέτυχαν στο πρωτάθλημα της μπουντεσλίγκα οι Μπάγερν και Λεβερκούζεν.

Την 4η εφετινή τους νίκη σε 5 αγώνες πέτυχαν στο πρωτάθλημα της μπουντεσλίγκα οι Μπάγερν και Λεβερκούζεν.

Μετά τη γκέλα της προηγούμενης αγωνιστικής οι Βαυαροί σοβαρεύτηκαν και μετά από ένα μέτριο πρώτο μέρος επικράτησαν 2-0 του Ανόβερου, χάρη στα τέρματα των Μάντζουκιτς και Ριμπερί στο 51΄ και 64΄ αντίστοιχα.

Με πρωταγωνιστή το Στέφαν Κίσλινγκ που πέτυχε δύο γκολ (65΄, +90΄), η Μπάγερ Λεβερκούζεν επικράτησε 3-1 της Βόλφσμπουργκ. Οι «ασπιρίνες» είχαν προηγηθεί με το Σαμ στο 14΄, ενώ οι «λύκοι» ισοφάρισαν προσωρινά με τον Ίβιτσα Όλιτς στο 39΄.

Το «διπλό» της αγωνιστικής πέτυχε η Αιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία επιβλήθηκε με 3-0 στη Βρέμη της Βέρντερ, χάρη στα δύο γκολ του Κάντλετς (14΄,34΄) και του Πρεντλ στο 77΄.

Σημαντική εκτός έδρας νίκη πέτυχε και η Σάλκε, στην προσπάθεια που κάνει για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Η ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ επιβλήθηκε 1-0 της Μάιντς, με τέρμα του νεοαποκτηθέντα Κέβιν Πρινς Μποάτενγκ στο 34΄.

Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη πέτυχε η Άουγκσμπουργκ επί της Φράιμπουργκ με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με το Μεχμέτι στο 46΄, ισοφάρισε στο 62΄ ο Άλντιτοπ και ένα λεπτό πριν τη λήξη ο Βέρνερ χάρισε το «τρίποντο» στους γηπεδούχους.