Πολιτική
Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2003 14:44

Παραιτήθηκε ο Γιώργος Πανταγιάς

Την παραίτησή από τη θέση του συμβούλου Τύπου του Πρωθυπουργού υπέβαλε σήμερα ο κ. Γιώργος Πανταγιάς μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Η Καθημερινή», σύμφωνα με το οποίο ο κ. Πανταγιάς ζήτησε από το ΣΔΟΕ να «σβήσει» χρέος προς το Δημόσιο του τραγουδιστή Γιώργου Νταλάρα ύψους 100 εκατ. δραχμών http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_economy_100002_06/02/2003_52815 .

Στο κείμενο της παραίτησής του, η οποία έγινε αποδεκτή από τον Πρωθυπουργό, ο κ. Πανταγιάς αναφέρει: «Είναι γνωστό σε όλους πως έχω αποφασίσει να είμαι υποψήφιος στη Β΄ Πειραιά στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Επειδή καιρό τώρα βλέπω ότι στο πρόσωπό μου γίνεται προσπάθεια να συκοφαντηθεί η πολιτική δουλειά που αναπτύσσω στο χώρο της Β΄ Πειραιά αλλά και η δουλειά μου στο Μέγαρο Μαξίμου αποφάσισα να βάλω τελεία σε όλη αυτή την αθλιότητα.»

Ο κ. Πανταγιάς καταλήγει επισημαίνοντας ότι ο κ. Σημίτης είναι «μία ανάσα ελπίδας για την προώθηση του εκσυγχρονισμού της χώρας, του πολιτικού συστήματος και του ΠΑΣΟΚ» και γι΄ αυτούς τους λόγους θα συνεχίσει στρατευμένος στην πολιτική που έχει χαράξει ο Πρωθυπουργός.