Αθλητικά
Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 15:00

Παρουσιάστηκαν Πράνιτς, Κλωναρίδης, Ατζαγκούν, Μπαλμπόα

Την επιθυμία να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ. Έτοιμοι να βοηθήσουν δήλωσαν οι Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα.

Την επιθυμία να γίνει ο ηγέτης του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Ντάνιελ Πράνιτς στη διάρκεια της επίσημης παρουσίασής του από την ΠΑΕ. Έτοιμοι να βοηθήσουν δήλωσαν οι Κλωναρίδης, Ατζαγκούν και Μπαλμπόα.

Η πράσινη ΠΑΕ παρουσίασε τα τέσσερα τελευταία αποκτήματα του συλλόγου, με το Ντάνιελ Πράνιτς να «τραβάει» επάνω του όλα τα φώτα. Ο Κροάτης μέσος ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το στόχο του, που δεν είναι άλλος από το να γίνει ο νέος ηγέτης του «τριφυλλιού». Όσον αφορά το βαθμό ετοιμότητάς του τόνισε πως ελπίζει να μπορέσει να βοηθήσει την ομάδα μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος.

«Όταν μίλησα με τον προπονητή, Γιάννη Αναστασίου, πριν από περίπου δύο μήνες και άκουσα το πλάνο, ήθελα από την αρχή να έρθω στην ομάδα. Το πρόβλημα ήταν με τη Σπόρτινγκ. Τελικά βρέθηκε η λύση και ήρθα στον Παναθηναϊκό. Θα προσπαθήσω να προετοιμαστώ όσο το δυνατόν καλύτερα και πιστεύω ότι θα είμαι έτοιμος από τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος», είπε ο έμπειρος παίκτης, ο οποίος σε ερώτηση που του έγινε για το εάν είναι έτοιμος να αναλάβει ηγετικό ρόλο στην ομάδα απάντησε:

«Έχω παίξει στη Μπάγερν, γνωρίζω πως είναι να αγωνίζεσαι σε μεγάλο σύλλογο και είμαι έτοιμος να αναλάβω αυτή την ευθύνη. Γνωρίζω ότι ο Παναθηναϊκός έχει πολλούς νέους παίκτες και θέλω να τους βοηθήσω. Υπάρχουν κι αρκετοί με εμπειρία, όπως ο Μέντες και ο Σίλντενφελντ. Και οι φίλαθλοι θα παίξουν σημαντικό ρόλο για να ανταποκριθούν σε αυτή την προσπάθεια και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Ο Βίκτορας Κλωναρίδης δεν έκρυψε ότι επιθυμούσε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό. «Στη Γαλλία τα πράγματα δεν ήταν τόσο καλά και όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και μίλησα με τον Νίκο Νταμπίζα, έπαιρνα κάθε μέρα τηλέφωνο τον ατζέντη μου και του ζητούσα να τελειώσει αυτή η μεταγραφή. Ήθελα πολύ να παίξω στον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της Λιλ και της ΑΕΚ, ενώ όταν ρωτήθηκε πότε θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί είπε: «Έκανα καθημερινά προπονήσεις με τη Λιλ επί δύο μήνες, οπότε είμαι σε καλή κατάσταση. Μπορώ να βοηθήσω άμεσα.»

Χαρούμενοι που θα παίξουν στον Παναθηναϊκό εμφανίστηκαν οι Αμπντούλ Α\τζαγκούν και Μπαλμπόα. Ο Νιγηριανός επιθετικός μέσος τόνισε: «Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αρχίσω εδώ την καριέρα μου, σε ένα μεγάλο σύλλογο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι με επέλεξαν. Είναι μεγάλη μου χαρά που βρίσκομαι εδώ. Αγαπώ την Ελλάδα, αγαπώ τον Παναθηναϊκό και θέλω να πω στον κόσμο ότι δεν θα σας απογοητεύσω».

Τελευταίος μίλησε ο Ουρουγουανός στράικερ: «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό, σε έναν από τους μεγαλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη. Πρότυπό μου είναι ο Σουάρες. Είμαι 19 χρόνων, ξέρω ότι έχω πολλά πράγματα να μάθω, όμως έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα τα καταφέρω».