Πολιτική
Δευτέρα, 02 Σεπτεμβρίου 2013 18:48

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Δεν σταματά ποτέ ο φαύλος κύκλος των δανεικών

Η προεκλογική κόντρα στη Γερμανία και το ντιμπέιτ Μέρκελ - Στάινμπρουκ έρχονται να επιβεβαιώσουν σκληρές αλήθειες για την ελληνική πραγματικότητα, υποστηρίζει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά.

Η προεκλογική κόντρα στη Γερμανία και το ντιμπέιτ Μέρκελ - Στάινμπρουκ έρχονται να επιβεβαιώσουν σκληρές αλήθειες για την ελληνική πραγματικότητα, όπως ότι υπάρχουν σοβαρά δημοσιονομικά κενά που απαιτούν νέα άμεση χρηματοδοτική κάλυψη, υποστηρίζει η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Έλενα Κουντουρά.

Επίσης η εκλογική αναμέτρηση στη Γερμανία δείχνει, σύμφωνα με την ίδια, ότι ο φαύλος κύκλος των δανεικών δεν σταματάει ποτέ, ότι ακόμη και σήμερα πληρώνουμε τις αμαρτίες της παλαιότερης δημιουργικής λογιστικής Σημίτη – Παπαδήμου και τέλος, σύμφωνα με μία ευθεία παραδοχή του υποψηφίου των Σοσιαλδημοκρατών, ότι η κρίση στην Ελλάδα δεν είναι μόνο δημοσιονομική, αλλά τραπεζική.

Καταλήγοντας ζητεί από τους έλληνες πολίτες να παρακολουθήσουν με προσοχή τι λένε οι δύο γερμανοί πολιτικοί ηγέτες καθώς, όπως τονίζει, πίσω από τα λεγόμενά τους κρύβεται η αποτυχία της ακολουθούμενης μνημονιακής πολιτικής και εκτίθενται οι κ.κ. Σαμαράς - Βενιζέλος για την ανεξήγητη άρνησή τους να βγάλουν τον τόπο από την λιτότητα και να τον οδηγήσουν στην ανάπτυξη.