Αθλητικά
Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 21:13

Μοιρασιά στα Πηγάδια για Ξάνθη και Εργοτέλη

Μοιράστηκαν τους βαθμούς η Ξάνθη και ο Εργοτέλης στα Πηγάδια, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έληξε ισόπαλη 0-0. Οι Κρήτες είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μπατιμπανγκά στο 71ο λεπτό, για να «απαντήσουν» οι «Ακρίτες» με την κεφαλιά του Βάλλα στο 84΄, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Πίτσο των φιλοξενούμενων.

Μοιράστηκαν τους βαθμούς η Ξάνθη και ο Εργοτέλης στα Πηγάδια, καθώς η μεταξύ τους αναμέτρηση για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας έληξε ισόπαλη 0-0.

Οι Κρήτες είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Μπατιμπανγκά στο 71ο λεπτό, για να «απαντήσουν» οι «Ακρίτες» με την κεφαλιά του Βάλλα στο 84΄, ενώ στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων αποβλήθηκε ο Πίτσο των φιλοξενούμενων.

Οι γηπεδούχοι έχασαν δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν νωρίς στο σκορ, όταν στο 7ο λεπτό ο Σολάρι μόνος απέναντι στην αντίπαλη εστία σούταρε άουτ, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Μάνταλος δεν κατόρθωσε με κεφαλιά από πολύ κοντά να κάνει το 1-0.

Στο 19΄ ο Τσέμα απέκρουσε το σουτ του Τζανακάκη, στο 21΄ το σουτ του Μπαμ Μπαμ έφυγε άουτ και στο 27΄ ο Σολάρι και πάλι έστειλε την μπάλα με κεφαλιά δίπλα από το δοκάρι του Αθανασίου.

Το... «ρεσιτάλ» των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε στο 42΄, με τον Μαρσελίνιο να αστοχεί για λίγο ύστερα από ατομική προσπάθεια και στο 43΄, με τον Αθανασίου να αποκρούει την κεφαλιά του Σολάρι.

Η ομάδα του Ηρακλείου ισορρόπησε στην επανάληψη και στο 54΄ το σουτ του Βραζιλάνου Μπαμ Μπαμ πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 62΄ και σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Κάλβο δεν βρήκε το στόχο, ενώ στο 71΄ το σουτ του Μπαντιμπανγκά σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέμα.

Στο 84΄ η Ξάνθη έκανε το... 1-1 στα δοκάρια με την κεφαλιά του Βάλλα στο κόρνερ του Κάλβο, με μοναδική αξιοσημείωτη στιγμή στη συνέχεια και ως τη λήξη την αποβολή του Πίτσου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.