Αθλητικά
Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013 23:56

«Βασίλισσα» στη Γρανάδα η Ρεάλ

Με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 10ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε με νίκη (1-0) από την έδρα της Γρανάδα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβισιόν.

 

Με γκολ του Καρίμ Μπενζεμά στο 10ο λεπτό, η Ρεάλ Μαδρίτης πέρασε νικηφόρα (1-0) από την έδρα της Γρανάδα, στην αναμέτρηση με την οποία έπεσε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην πριμέρα ντιβισιόν.

Η «βασίλισσα» έφτασε έτσι στις δύο νίκες και μαζί με τις Μπαρτσελόνα, Αθλέτικ Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται στην κορυφή της κατάταξης. 

Με τους Κασίγιας και Καρνέζη στους πάγκους των ομάδων τους, η Ρεάλ είχε ένα «σεληνιασμένο» πρώτο ημίχρονο και έχασε καλές ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ, ενώ ακυρώθηκε γκολ του Εζίλ, επειδή η φάση ξεκίνησε από στημένο στο οποίο η μπάλα κυλούσε.

Ο Ρονάλντο είχε την ευκαιρία να «σφραγίσει» το παιχνίδι αλλά νικήθηκε από τον Ρομπέρτο στο 78΄, ενώ λίγο αργότερα οι παίκτες τους Λούκας Αλκαράθ διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Μπουονανότε, που φάνηκε να έχει επαφή με τον Κασεμίρο.