Αθλητικά
Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2013 11:44

Οι «πράσινοι» αναζητούν αμυντικό στην Αγγλία

Η βαριά ήττα από τη Βαλανσιέν (0-4) έκανε να ηχήσει ο συναγερμός της ανησυχίας στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού.

 

Η βαριά ήττα από τη Βαλανσιέν (0-4) έκανε να ηχήσει ο συναγερμός της ανησυχίας στις τάξεις του τεχνικού επιτελείου του Παναθηναϊκού.

Τις ώρες που ακολούθησαν τον φιλικό αγώνα με τη γαλλική ομάδα ο Γιάννης Αναστασίου αναθεώρησε κάποιες από τις σκέψεις του, με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να βρίσκονται πλέον σε αναζήτηση ενός ικανού και έμπειρου κεντρικού αμυντικού, που θα είναι σε θέση να προσδώσει ασφάλεια στα μετόπισθεν της ομάδας.

Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του βρετανικού Τύπου, ο Παναθηναϊκός είναι σε συνομιλίες με τη Σάντερλαντ για την απόκτηση ενός αμυντικού από την αγγλική ομάδα, στο πλαίσιο της επικείμενης παραχώρησης του Μαυρία στις «μαύρες γάτες».

Όπως σημειώνεται, στα υπόψη είναι ο Σκοτσέζος Φιλ Μπάρντσλεϊ (28 ετών), 12 φορές διεθνής με την Εθνική ομάδα της πατρίδας του (21 συμμετοχές - 2 γκολ πέρυσι), ενώ η άλλη περίπτωση αφορά στον 32χρονο Ισπανό Κάρλος Κουέγιαρ, με θητεία –μεταξύ άλλων-  σε Οσασούνα, Ρέιντζερς και Άστον Βίλα, ο οποίος πέρυσι φόρεσε τη φανέλα της Σάντερλαντ 28 συμμετοχές και σημείωσε ένα τέρμα.

Το θέμα στις δύο προαναφερόμενες περιπτώσεις, πάντως, είναι αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να καλύψει τα υψηλά συμβόλαια των δύο ποδοσφαιριστών, καθώς η πολιτική της αθηναϊκής ομάδας κινείται στο πλαίσιο του οικονομικού εξορθολογισμού της ΠΑΕ.