Αθλητικά
Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 20:40

Το Χιούστον ανακοίνωσε Χάουαρντ

Την φανέλα του Χιούστον για τα προσεχή 4 χρόνια θα φοράει ο Ντουάιτ Χάουαρντ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από το σύλλογο του Τέξας.

Την φανέλα του Χιούστον για τα προσεχή 4 χρόνια θα φοράει ο Ντουάιτ Χάουαρντ, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα από το σύλλογο του Τέξας.

Ο «σούπερμαν» αρνήθηκε την προσφορά που του έκαναν οι Λέικερς για να συνεχίσει την καριέρα του στο Λος Αντζελες, έμεινε unrestricted free agent και επέλεξε να υπογράψει στους Ρόκετς.

«Ο Ντουάιτ αποτελεί τη πιο μεγάλη απόκτηση free agent στην ιστορία των Ρόκετς», δήλωσε ο ιδιοκτήτης των «ρουκετών», Λέσλι Αλεξάντερ, ο οποίος πρόσθεσε: «Η προσθήκη του μας βάζει στον ανταγωνισμό. Αυτό είναι καλό για την πόλη και τους οπαδούς. Οι οπαδοί θα περάσουν καλά φέτος. Αυτή την ομάδα θα χαίρεσαι να τη βλέπεις».

Ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ αναφέρθηκε στη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα του: «Είμαι ενθουσιασμένος που ήρθα εδώ. Ο Λέσλι, αλλά και όλοι στην ομάδα μου έχει φερθεί πολύ καλά μέχρι στιγμής. Πραγματικά δεν μπορώ να εκφραστώ με λόγια αυτή τη στιγμή, για το πώς νιώθω. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στο κοινό των Ρόκετς. Πιστεύω πως όλα θα είναι τέλεια».

Την προηγούμενη σεζόν ο Χάουαρντ αγωνίστηκε σε 76 παιχνίδια με τους Λέικερς στην κανονική περίοδο, έχοντας κατά μέσο όρο 17.1 πόντους, 12.4 ριμπάουντ και 2.4 τάπες, σε 35.8 λεπτά συμμετοχής.