Πολιτική
Πέμπτη, 04 Ιουλίου 2013 22:08

ΠΑΣΟΚ: Η υποκρισία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια

Η υποκρισία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.

Η υποκρισία του κ. Τσίπρα δεν έχει όρια, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ σχολιάζοντας την ομιλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Πάτρα.

«Του πήρε μόλις μερικές δεκαετίες του ΣΥΡΙΖΑ για να αποδεχθεί ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν αριστερός, όπως προκύπτει από τη σημερινή ομιλία του προέδρου του στην Πάτρα», σημειώνει το ΠΑΣΟΚ και προσθέτει: «Συγχαρητήρια, αν και θα πρέπει  να προβληματίσει όλους το γεγονός πως χρειάστηκε η συμβολή του κ. Βορίδη για να το κατανοήσει και o Aλέξης Τσίπρας».

Την ίδια ώρα που κάνει τις παραπάνω αναφορές, συνεχίζει το ΠΑΣΟΚ, περιοδεύει με τον κ. Ν. Κωνσταντόπουλο (πρόεδρο της Επιτροπής Σοφών του ΣΥΡΙΖΑ) ο οποίος, μαζί με σειρά στελεχών του σημερινού ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ, είχε κεντρικό ρόλο στην «άθλια συνομωσία που είχε ως στόχο την πολιτική και ηθική εξόντωση του Ανδρέα Παπανδρέου».

Σημειώνεται πως ο κ. Τσίπρας στην ομιλία του αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Βορίδη για τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας πως «ο κ. Βορίδης ξεσάλωσε πριν λίγες μέρες στο συνέδριο της ΝΔ και μας παρέδωσε μαθήματα ιστορίας για τον Ανδρέα Παπανδρέου και την πολιτική του το 1981-85, γιατί θέλουν να ξεμπερδέψουν με την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς».