Κοινωνία
Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2013 13:53

Στις 18:00 συζητείται η αίτηση αναστολής της ΠΟΣΠΕΡΤ

Τα βλέμματα των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι και πάλι στραμμένα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς στις 18.00 αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου η αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ που ζητεί την αναστολή της απόφασης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Τα βλέμματα των εργαζομένων της ΕΡΤ είναι και πάλι στραμμένα στο Συμβούλιο της Επικρατείας, καθώς στις 18.00 αναμένεται να συζητηθεί στην Επιτροπή Αναστολών της Ολομέλειας του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου η αίτηση της ΠΟΣΠΕΡΤ  που ζητεί την αναστολή της απόφασης του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα και του υφυπουργού στον Πρωθυπουργό Σίμου Κεδίκογλου για το κλείσιμο της ΕΡΤ.

Η Επιτροπή θα είναι πενταμελής και η συζήτηση αναμένεται να γίνει κεκλεισμένων των θυρών.

Πρόεδρος της Επιτροπής θα είναι ο Κωνσταντίνος Μενουδάκος και εισηγητής ο Σύμβουλος της Επικρατείας  Κ. Κουσούλης. Δεν αποκλείεται η απόφαση να δημοσιευτεί ακόμη και απόψε, σε αντίθετη περίπτωση μέχρι την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.