Πολιτική
Τετάρτη, 19 Μαρτίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Σχεδόν αίθριο καιρό προβλέπει για σήμερα Τετάρτη στη Δυτική Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών τις πρωϊνές ώρες στη Βόρεια Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στα δυτικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, στα ανατολικά μέτριοι μέχρι ισχυροί και στα νοτιοανατολικά πολύ ισχυροί και το πρωΐ θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από -3 έως 14 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 1 έως 16 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές από 3 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Πέμπτη, σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα ανατολικά και νότια θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ασθενείς και στα ανατολικά μέτριοι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως κατά τη διάρκεια της ημέρας, τη νύχτα όμως και νωρίς το πρωΐ στα ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά στα ανατολικά και βόρεια αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ισχυροί έως πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια θα είναι δύο με τρεις βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά το πρωΐ αυξημένες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.