Κοινωνία
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 17:23

Θεμελίωση του νέου Ψυχιατρικού Τομέα στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο

Τη νέα πτέρυγα του νέου Ψυχιατρικού Τομέα Παίδων/Εφήβων στο  Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης θεμελίωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Τη νέα πτέρυγα του νέου Ψυχιατρικού Τομέα Παίδων/Εφήβων στο  Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης θεμελίωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λυκουρέντζος.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε από τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ.κ. Αλέξανδρο,  παρέστησαν –μεταξύ άλλων – η Υφυπουργός Υγείας, κ. Φωτεινή Σκοπούλη, ο Γενικός Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, κ. Μανώλης Αγγελάκας, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, κ. Πέτρος Τατούλης, ο Δήμαρχος Τρίπολης, κ. Γιάννης Σμυρνιώτης, καθώς και οι διοικητές της 6ης και 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Παναγιώτης Κατσίβελας και κ. Βασίλης Κοντοζαμάνης αντίστοιχα.

Οι νέες, ποιοτικές υπηρεσίες που πρόκειται να αναπτυχθούν με τη λειτουργία του νέου ολοκληρωμένου Ψυχιατρικού Τομέα, θα συμβάλουν στην επίτευξη των απώτερων στόχων της Ψυχιατρικής Μεταρρύθμισης, την αποασυλοποίηση του ασθενή και την ένταξη του με ομαλό τρόπο στο κοινωνικό περιβάλλον, δήλωσε ο κ. Λυκουρέντζος.