Πολιτική
Τετάρτη, 29 Μαΐου 2013 20:48

ΣΥΡΙΖΑ: Εκλαμβάνουμε τον αστεϊσμό της ΝΔ ως αποδοχή της πρόσκλησης για διάλογο

Ως αποδοχή της πρόσκλησης για διάλογο εκλαμβάνουμε τον αστεϊσμό της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στο σχόλιο της κ. Ασημακοπούλου.

Ως αποδοχή της πρόσκλησης για διάλογο εκλαμβάνουμε τον αστεϊσμό της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ, αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ απαντώντας στο σχόλιο της κ. Ασημακοπούλου. «Αναμένουμε το τηλεφώνημά της για να συνεννοηθούμε για τον τόπο και το χρόνο διεξαγωγής του», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση.

Προηγήθηκε δήλωση της εκπροσώπου Τύπου της ΝΔ Άννας Ασημακοπούλου  για το αίτημα του Αλέξη Τσίπρα να υπάρξει απευθείας διάλογός του με τον Πρωθυπουργό. «Πρώτη φορά βλέπω αρνί να βιάζεται τόσο πολύ να έρθει το Πάσχα», είπε η κ. Ασημακοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας απηύθυνε ανοικτό κάλεσμα στον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για τηλεοπτική αναμέτρηση ζητώντας του «να μην κρύβεται άλλο, να εξηγήσει ποιο είναι το success story αυτής της κυβέρνησης».

«Αν θεωρεί πράγματι ότι η Ελλάδα ζει μια επιτυχία γιατί δεν έρχεται να το συζητήσουμε γιατί κρύβεται; Γιατί δεν έρχεται ανοιχτά να ανταλλάξουμε επιχειρήματα;», διερωτήθηκε ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και πρόσθεσε ότι «στη Βουλή έρχεται μια στους έξι μήνες».