Πολιτική
Πέμπτη, 27 Μαρτίου 2003 07:01

Πρόγνωση καιρού

Γενικά αίθριο καιρό σε όλη τη χώρα, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς, στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι και τοπικά στο Αιγαίο ισχυροί.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 0 εως 19 βαθμούς Κελσίου, στο Ιόνιο και τα υπόλοιπα Ηπειρωτικά από 3 έως 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή σε όλη τη χώρα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στη Δυτική Ελλάδα θα υπάρχουν λίγες νεφώσεις. Νωρίς το πρωΐ θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες στο Ιόνιο και τα Ηπειρωτικά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα.

Σήμερα στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι και η θερμοκρασία στην Αθήνα θα κυμανθεί από 5 εως 20 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται και στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 εως 19 βαθμούς Κελσίου.