Αθλητικά
Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013 17:17

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίσει στη Φούλαμ ο Καραγκούνης

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής στη Φούλαμ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Καραγκούνης, με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο παραμονής στη Φούλαμ και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο ο Γιώργος Καραγκούνης, με δηλώσεις του στο κρατικό ραδιόφωνο της «ΕΡΑ ΣΠΟΡ».

Η αγωνιστική περίοδος στην πρέμιερ λιγκ ολοκληρώθηκε χθες, με τη Φούλαμ να κλείνει νικηφόρα τη χρονιά, επικρατώντας εκτός έδρας της Σουόνσι με 3-0. Σε αυτό το διάστημα ο «Κάρα» αγαπήθηκε πολύ από τους φίλους των «κότατζερς», οι οποίοι εκτίμησαν δεόντως την αφοσίωσή του προς το σύλλογο, την αυταπάρνηση, το πάθος για το άθλημα και τον επαγγελματισμό του.

Ο Έλληνας διεθνής μέσος αγωνίστηκε σε 25 αγώνες πρωταθλήματος με τη Φούλαμ (ένα γκολ) και σε τρεις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Αγγλίας, σκοράροντας άλλο ένα γκολ.

«Ακόμη όλα είναι ανοιχτά. Θα μιλήσει ο μάνατζέρ μου με την ομάδα, θα ξεκουραστώ κι εγώ, θα μιλήσω με την οικογένειά μου και θα δούμε τι θα γίνει στο μέλλον. Αυτούς τους οκτώ μήνες μου έλειψε πολύ η οικογένειά μου και για δεύτερη χρονιά δεν θα μπορούσα να είμαι μακριά της. Θα δούμε τι θα γίνει, αν και στο Λονδίνο υπάρχουν σχολεία. Αν μείνω το πιθανότερο είναι ότι θα τους πάρω μαζί μου», δήλωσε ο Καραγκούνης.

«Μετά την εξασφάλιση της παραμονής μας είχαμε κάποια άσχημα αποτελέσματα και επί του παρόντος είναι ακόμη σε εκκρεμότητα και το θέμα του προπονητή. Δεν ήθελα να τοποθετηθώ στο θέμα αυτό τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι πέρασα έναν φανταστικό χρόνο, καλύτερα δεν γινόταν. Ο σεβασμός που καρπώθηκα έχει βάλει αυτήν την ομάδα στην καρδιά μου και όλους όσοι την απαρτίζουν, προπονητή, συμπαίκτες, κόσμο. Όταν φτάσει η ώρα να συζητήσω θα δούμε τι θα γίνει», πρόσθεσε.